Lysvik och Mormors GlassCafé är bara en liten mopedtur bort! För den som har moped… Ni kära gäster använder många olika sätt för att ta er hit till oss! Jag tror ingen har kommit hit med helikopter ännu? Men annars har de de flesta sätt använts. Till fots, cykel, tandemcykel, motorcykel, moped, bil, tåg, SUP, häst! Hur brukar du ta dig hit till oss?

Infopoint
Sagolika Sunne är en fantastisk bygd och här hos oss finns en INFO-point med information om Sunne och Värmland. Här kan du hittta boende, aktiviteter och evenemang i närheten! Vi har broschyrer från olika aktörer. Vår fina personal svarar så klart också gärna på dina frågor.

Samarbete
Vi har också fått förmånen att samarbeta med några av Sunnes populäraste utflyktsmål.
Var och en av dom har komponerat sin egen glassmeny här hos oss. Varje komposition är noga utvald för att passa i smak och utseende.

Mårbacka Minnesgård
Författarinnan Selma Lagerlöfs barndomshem. Väl värt ett beök och en guidad visning. Deras guider är superduktiga berättare! De har även spökvandringar vid speciella tillfällen! Läs mer på deras hemsida!

Västanå Teater
Storslaget! En teater som har allt! Ingen går från föreställningen utan att vara berörd! En sommarföreställning varje år och även Jul på Västanå i december! Se deras hemsida för mer info och för att boka biljett!

Rottneros Park
En magisk skulptur och blomsterpark med många sagor att berätta!

Eftersom många av våra kreationer (glassmenyer) har namn med gristema (varför det blev så är en helt annan historia) Så var vår lokala sparbank tvungna att få sin egen meny, SPARGRISEN!
Fryksdalens Sparbank
En lokal och fristående sparbank som funnsits i och för Sunnebygden sedan 1856. Dessutom den enda banken i världen med huvudkontor i Sunne.

Besök oss

öppet

hitta hit

Om mormors
glasscafé

allergi och till-
gänglighet