Öppettider vecka 21-22 på Mormors GlassCafé:
Lördag 25/5 klockan 11-17
Söndag 26/5 klockan 11-17
Lördag 1/6 klockan 11-17
Söndag 2/6 klockan 11-17

Somarsäsongen

Här på Mormors GlassCafé tycker vi att alla väder är glassväder och alla årstider är glasstider! Men vi har ändå lite begränsade öppettider ibland. Vår glassäsong börjar alltid på skärtorsdagen. Hela påskhelgen har vi sedan öppet så man kan hinna med att äta riktigt mycket glass! Efter påskhelgen har vi öpper alla helger röda dagar och klämdagar fram till sommaren. Under sommaren är det som mest öppet. Vi stänger sommarsäsongen den sista söndagen i augusti. Våra mest besökta veckor brukar vara veckorna 29-30. Det finns många sittplatser både ute och inne.

Adventsöppet

Under adventshelgerna lördagar och söndagar öppnar vi äntligen upp med glass igen! På adventsöppet är det som vanligt glasscafé men även med lite juligare glassar, fika och mackor. Det doftar av saffran, pepparkakor, kanel och levande ljus.

Sportlovsöppet

Vecka nio har Värmland sportlov! När man är ute och sportar behöver man ny energi! Det har vi massor av här hos oss! Under vårt sportlovsöppet serverar vi också våfflor. För det tycker vi hör till sportlovet! Naturligtvis har vi även allt det vanliga som vi brukar ha! Goda glassar, varm choklad och mackor.

Afternoon Tea

När nordanvindarna viner och vintermörkret är här behöver man mysa till det lite extra och umgås med sina vänner! Vi tycker att det passar väldigt bra att göra det med Afternoon Tea här hos oss! Nästa Afternoon Tea är planerad till oktober 2024. Mer information om afternoon Tea finner du här.